Nejnovější recenze ze sekce Mixéry
- Za super cenu
- Super vysoká kvalita
Reakce značky Bosch
velmi si vážíme vaší kladné zpětné vazby. Spokojenost zákazníků je naší prioritou. Děkujeme za vaši podporu a věříme, že bude spotřebič sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
Výborný, turbo rychlý mixér. hlučnost zcela o.K.!!!, vřele doporučuju. Mám už druhý výrobek, je jen třeba dávat pozor na vkládání (u prvního se mi po několika letech ulomily zarážky, moje chyba). Lze ale dokoupit nádobu náhradní.
- Zatím jsem nepoužil
Kvalitní výrobek za výhodnou cenu.
žádná nevýhoda
Prostě funguje tak, jak má.
- jednoduchá obsluha
- čtyři ostré čepele
- rychle nasekáno
- opravdu velká spokojenost
- pěkný vzhled
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
super
Největším mínusem je informace, že přístroj můžeme používat jen 1 minutu, pak jej máme nechat 3-5 minut odpočinout - vychladnout. Míchání tužšího těsta tyčový mixér nezvládl, vypadly z něj míchací metličky a byl velmi horký, bála jsem se, že jsem ho prvním používáním zničila.
Strouhač a sekáček se zdají zatím v pohodě, jen při nasazování tyčového mixéru na tu menší misku na sekání, mi nešel hladce a lehce nasadit tyčový mixér na nádobu. Myslela jsem si, že jsem jej špatně nasadila, ale stalo se mi to pokaždé, když jsem přístroj nasazovala, nešel lehce docvaknout. Víka nádob na sekání a strouhání se nesmí umývat v myčce, dokonce ani pod tekoucí vodou, jen otírat hadříkem, ale když máte třeba syrečkovou pomazánku, tak chcete víko umýt a ne ho šmudlat hadříčkem. Jsem zvědavá jak dlouho přístroj vydrží, zatím ho máme 5 dní.
super
Již jej používám 2 roky a jsem velmi spokojený , proto jsme tento ponorný mixér koupili pro dceru.
Použita metlička na šlehačku a sekáček(ořechy a cibule) oboje super, jsem nadšená. Doufám, že vydrží.
- spokojenost se značkou
Splnil vše,co jsem od něj očekávala
- spokojen
spokojen
- Hromada příslušenství
- Relativně jednoduchý click systém
- Plynulá regulace otáček
- Působí vcelku kvalitně
- Některé mechanické částí jsou plastové, takže je zde možnost poškození/rychlejšího opotřebení
- Otravná dětská pojistka
- Docela velký
výborná cena, nákup pro babičku
Je super.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »