Nejnovější recenze ze sekce Mixéry
Výborný pomocník
- Výkon
- Programy
- Provedení
- Na žádnou jsem zatím nepřišla, ale pozor mixér je opravdu výkonný a při použití špatného programu mi z rybičkové pomazánky udělal rybičkové smoothie .
Použila jsem několikrát na pomazánky a polévky, je opravdu výkonný a programy jsou skvělé. Nemusíte se o nic starat, zadáte program a je to. Polévky úplně na jedničku, nádherně krémové. Také mám ráda samočistící program, pořád poté musíte domýt, ale odstraní to největší nečistoty.
Kvalitní ,mám více výrobků od firmy.spokojenost.
- Super ušetří cas
Pro malé množství potravin je naprosto perfektní,
nezávislý na síti 220V, nabití vydrží na víc, než 20 použití,
signalizuje slabou baterii blikáním, dobíjení přes USB signalizuje červenou ledkou. Malý, skladný, jednoduché používání. Cena je přiměřená velmi dobrému výkonu.
DOBRÁ .JIŽ JSEM HODN.ODESLALA
- Super výprodejová cena
- Značkové a kvalitní
Reakce značky Bosch
děkujeme za vaši důvěru a kladnou recenzi. Věříme, že vám bude sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
- Spolehlivost bytelnost a velký výkon
Spolehlivost bytelnost a velký výkon
- Kvalitní zpracování
- Váha s nohou 1 kg
Po vybalení ihned vráceno. Starší plastový Philips s plastovou nohou váží 750g, tento lehce přes 1 kg a je to znát. Bohužel tuto informaci nikde nezjistíte.
Tlačítko je potřeba silně zamáčknout pro plný výkon - to může být pro někoho docela obtížné.
dobrá zkušenost již v minulosti
- spolehlivý přístroj, velká variabilita použití
- bezva produkt
už jsem jeden měl ale bohužel jsem nenašel jednu komponentu tak si ob ten samý spokojenost dělá to co má
FUNHUJÍ JAK MÁ-DĚKUJÍ.
hodně šťávy
jem nadmíru spokojená
cena super
- Snadná obsluha a síla.
- perfektně sedí do ruky
- snadná obsluha
- velké vybavení dalšího příslušenství
- snadná manipulace
- snadná údržba
- tefal, skvělý pomocník na každý den
- krásný design
Dobrá cena
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »