Poradna Mixéry


Autor: | Vloženo: 14.03.2012 000 15:43 | Témata: Poradna Mixéry

Jaký ponorný mixér?

Chci si koupit nový mixér ruční, potřebuji sekáček (na omáčky + mimču polévky) a dále něco na bramborovou kaši a těsto na pečení...doposud jsem měla zelmer, ale ten pomalu ale jistě přestává fungovat - ale vydržel 10roků, líbí se mi ty ponorné, ale nevím jestli metla zvládne bramborovou kaši, používala jsem klasické metly? Nemám s tím zkušenosti. Do kuchyně semi hodí černá barva, líbí se mi bosch MSM 67 a zelmer 491.4, jaký by jste mi doporučili?
Děkuji za radu.
Eva

  • ELSPOT.net

    ELSPOT.net

    11. června 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, po kvalitativní stránce bez obav doporučím oba dva tyto výrobky. Jsou si hodně podobné a i cena je prakticky stejná. Pokud ho budete chtít ale na kaši tak nedoporučím ani jeden. MV tomto případě by jsem doporučil spíš klasický ruční šlehač s ponornými mixérem a drtičem. Výkonný s touto výbavou je např. BRAUM M1070. Má jeden z největších drtičů, patří k nejvýkonnějším na trhu, je lehký a do drtiče je možné vložit navíc i dvě struhadla. Kompletní popis naleznete zde: http://www.elspot.cz...
    Metla u prvně jmenovaných je velice slabá a hodí se spíše na bílek, maximálně nějaká řídká těsta.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.