Poradna G21 Perfect smoothie

Autor: | Vloženo: 26.09.2015 000 10:29 | Témata: Poradna G21 Perfect smoothie

G21 je kopie Optimum 8200 a co je vlastně ten Optimum???

Mixér G21 je prý kopie nějakého Optimum 8200 z Austrálie a G21 je z Číny - což mi nevadí, dnes je vše z Číny :) spíš se divím, proč se na něj tak sočí, má nějaké vážnější nedostatky?
To by mě zajímalo - je na G21 Perfect smoothie něco tak špatného, proč ho určitě nekoupit? Dost se mi totiž líbí a cena není přehnaná. Děkuji za jakoukoliv radu či informaci!

  • 5. října 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    po důkladném prozkoumání všech parametrů a recenzí zákazníků mohu říci, že tento mixér je opravdu zdařilý kousek s vysokým výkonem a stížnosti na něj se týkají spíše předsudků ohledně původu, které Vy očividně nemáte. ;) Dnes je opravdu těžké narazit na něco, co nevyrábějí v Číně, čili touto otázkou bych se vůbec nezajímal. Je to produkt jako každý jiný a spotřebitelská záruka 2 roky na něj platí stejně tak.

    Doufám že Vám to pomůže v rozhodování.


    S pozdravem
    David Pešek

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Helena

      5. října 2015 - Helena

      Vážený pane Pešku, moc Vám děkuji za odpověď! Opravdu jsem nespadla z Marsu a předsudky netrpím - a doufám, že jste to nemyslel ironiky :) - a je mi jasné, že naprostá většina produkce - technických výrobků - pochází z Číny a nemám proti tomu vůbec nic!!!
      Jenom jsem chtěla říct, že jste mi skutečně pomohl - odpověděl jste mi přesně tak, jak jsem to chtěla slyšet - je to kvalitní výrobek a na původ není třeba hledět, protože záruka je poskována! Tím je rozhodnuto a určitě ho zakoupím, protože se mi líbí moc!!!! Ještě přemýšlím, který typ mixéru G21 vybrat - zda Perfect nebo Vitality...


    • LevneELEKTRO.CZ

      5. října 2015 - Oficiální zástupce obchodu LevneELEKTRO.CZ

      Nebojte, rozhodně jsem to nemyslel ironicky. Byla to čistě jen reakce na to, že Vám nevadí že je to z Číny, což se dnes málo vidí.
      Jinak měl-li bych si vybrat mezi Perfect nebo Vitality, asi bych volil spíše druhou variantu, jelikož nabízí prodlouženou 4 letou záruku na tělo přístroje. Zde je alespoň vidět že výrobce sám je přesvědčen o vysoké kvalitě svých výrobků a pochybnosti o kvalitě mohou jít svorně stranou. :)


      S přáním příjemného dne
      David Pešek


    • Helena

      5. října 2015 - Helena

      Takhle bych si představovala profesionální rady pro laiky!!! Moc si vážím Vašeho času. Pokud jde o G21 Perfect Smoothie Vitality - tak mi přijde naprosto super, ale to digitální ovládání u modelu: G21 Smart Smoothie Vitality - mě trošku děsí. Přístroj není ani moc zaveden na trhu. Mám správnou intuici a držet se první varianty, tedy Perfect Smoothie Vitality? Děkuji a slibuji, že již nebudu obtěžovat!!!


    • LevneELEKTRO.CZ

      5. října 2015 - Oficiální zástupce obchodu LevneELEKTRO.CZ

      Tak pokud pro Vás není důležité mít předvolené programy a "moderní" ovládání, je zbytečné pořizovat verzi SMART. Věřím že klasická knoflíková varianta svůj účel splní, koneckonců o tom rozhoduje právě výkon a ne způsob ovládání. Je to spíše otázka designu a priorit.
      Jinak veškeré podrobné informace k mixérům G21 naleznete na tomto odkazu:

      http://www.g21-vitality.eu...


      Držím tedy palce při výběru. :)


      S pozdravem
      David Pešek

      PS: Jen mne nepřechvalte, ať mi to nevleze do hlavy ;)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.