Nejnovější recenze ze sekce Mixéry
- Rychlé rozmichani proteinu kdy kolif a kde kolif.
- Mixuje opravdu dobře
- Elegantní design
- Jednoduché ovládání
- Když se rozmontuje na mytí, velmi obtížně se spojuje zpátky
- Velký a těžký, zabírá hodně místa
Mixér je silný a robustní. Mixuje opravdu dobře a poradí si i s tuhou zeleninou. Velmi jednoduše se ovládá a zejména v červené barvě působí elegantně. Mixovací nádoba se dá dát do myčky, ale když se část s noži odmontuje, docela obtížně se dává zpátky tak, aby mixér netekl.
Syn si ho chválí,já ho zatím použila jen jednou zatím ok.
- Opravdu "turbo". Proti stávajícímu nesrovnatelné.
Po prvním použití jen kladné hodnocení.
Reakce značky Bosch
děkujeme za vaši milou recenzi, která nás potěšila. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojeni. Věříme, že vám bude náš spotřebič nadále přinášet radost a usnadňovat každodenní život.
Přeji hezký den Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
Sencor SCB 9001GY
Registrovaný uživatel
Přidáno: 2. srpna 2024
(naposledy upraveno 2. srpna 2024)
Zakoupeno v 4home.cz
- Celkem dobře pracuje. Výrobek má mít 2 rychlosti drcení, na obě tlačítka má stroj stejné otáčky.
- Nefunguje druhá rychlost drcení.
Za ty peníze ano.
Reakce značky Sencor
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Pokud na přístroji nefunguje druhá rychlost, doporučujeme se obrátit na servisní středisko :Fast Čr, tel: 323 204 120,Technická 1701,Říčany u Prahy 251 01. S pozdravem Sencor.
+ Vše OK, chutnají mi všechny příchutě.........
- FuaFua by mohl ocenit věrnost slevou..
- splnil očekávání
- Perfektní na cesty
- Velká výdrž baterie
- Skladný
Doporučuji, vhodné i jako dárek pro milovníky čerstvých smoothie i na cestách, při kempování a podobně:)
- Silný motor
- Cena/výkon
- Možnosti
- Kvalitní provedení
- Lehká údržba
- Lehké používání
Výkonný, lehký na údržbu a dobře skladný. Dá se v tom dělat vše (i led). Používám převážně na omáčky ze zeleniny. Pak prázdnou nádobu odmočím a hodím do myčky. Za mě ideální.
- Mixuje
- Řada hloupých zabezpečení omezujích použití.
- Žádná kompatibilita s předchozími typy stejné značky.
Konstrukčně bída a utrpení.
funguje
Loved it. It was easy to use. Made smoothies with it and it was able to crush the ice and all no issues. I love how simple and cute it is and the bottles that come with it. I use one for smoothies and one for just vegetables. Quality bottle,doesn’t break when it falls. If you’re looking for a cute blender to meet your smoothie need then look no further
Zatím v pohodě v provozu týden.
- Tichy, jednoduchy.
- Slaby motor.
Ma slaby motor, mixovani trva o dost dele nez s jinymi modely.
- dost rychlý
- kvalitní skleněná nádoba na mixování
- Moc velké otáčky i na nastavení pomalu
Nahradil můj starý mixér. Má vemi kvalitní nože které jdou sundat a kvalitní skleněnou nádobu na mixování.
Tím že jdou nože sundat, velmi jednoduché čištění tím že umyju nože a nádoba tím pádem může do myčky.
I na pomalé otáčky se točí velmi rychle tak na některé věci je málo vhodný.
NutriBullet NB907BL
Přidáno: 28. července 2024
(naposledy upraveno 28. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Skvělý pomocník na vše
- Rozemele vše
- Hezká barva
Toto je můj třetí Nutribullet a jsem s ním spokojena už několik let. Jediné co mi asi vadí je hlučnost a krátký kabel
Spokojenost
- Poměr cena -výkon skvělé
- Design a barva
- Jsem velmi spokojená, splnil účel, pořízeno kvůli miminku