Nejnovější recenze ze sekce Mixéry
- Jednoduchý nákup
- Výkon
- Uchycení nástavce
- Geometrie nože sekáčku
Škoda, že alespoň mixovaci nástavec není celokovový. Už mi kdysi spadl a polámal se v místě spojení s pohonnou jednotkou.
Reakce značky Bosch
děkujeme za vaši důvěru a kladnou recenzi. Těší nás, že jste se spotřebičem spokojeni. Věříme, že vám bude sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
OK
Silvercrest SSME 250 A4 černá
Přidáno: 23. srpna 2024
(naposledy upraveno 23. srpna 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Praktický, 2 velikosti nádob, skladný
Zatím využívám jen ponorný mixér. Ve srovnání s jinými značkami je lehký, tichý, příjemný na držení i ovládání.
Perfektní malý pomocník, který nezabírá moc místa v kuchyni, ale při tom udělá spoustu práce
Praktický
- funguje
- Snadná příprava polévek, smoothies i omáček
- Rychlý
- Jednoduchý dotykový ovládání
- Přednastavené programy
- Automaticky se čistí
- Bezpečný
- Hlučný
Tenhle mixér je skvělá volba pro každého, kdo se taky snaží jíst zdravě a zároveň si chce usnadnit vaření. Ja si ho pořídila, protože mám ráda rychlé a zdravé recepty, a tenhle přístroj mi v tom hodně pomáhá. Můžu si připravit smoothie na snídani, krémovou polévku na oběd nebo nějakou omáčku na těstoviny na večeři, a strasně jednodušše. Líbí se mi, že má přednastavené programy – jen zmáčknu tlačítko. Skleněná nádoba vydržela i horké polévky a nože si zatím vždy poradily i s tvrdší zeleninou nebo ledem. Jedinou nevýhodou je, že je trochu hlučnější. Celkově, pokud hledáte praktický mixér, který se dá využít na různé věci, tohle je skvělá volba.
Vynikající pomocník v kuchyni
- Lehký
- Není hlučný
- Jednoduše ale chce přenositelný
Tak z tohoto mixéru jsem nadšená Mám velký NutriBullet a upřímně řečeno není zrovna nejlehčí, takže tento mě překvapil jak svojí váhou tak nehlučnosti a poradí si opravdu Pomalu se vším. Dělám si v něm klasické smoothie a nebo nemá problém si poradit i s tvrdšími potravinami jako je tvrdý sýr či mrkev a tu asi přestanu strouhat najemno protože je krásně rozmixovaná
Odjela jsem na dovolenou, teprve budu používat ...
+ ergonomické a rychlé skládání komponent před použitím, možnost umytí v myčce
- skleněná nádoba
- výkon
- funkce
Kvalitní a design výrobek. V kuchyni se vyjímá. Dobře se s ním pracuje. Lehké ovládání a snadné mytí. Funkce jsou skvělé na vše co jsem potřeboval. HOdnotím kladně
Zatím zkoušeno krátce, ale nástavec na cibuli je super. Dobrý zlepšovák, který jsem u jiných přístrojů neviděla. Sekáček má jednoduché ovládání a nezabere mnoho místa.
- Elegantni
- Lehky
- Obsluha jednoducha
- Cisteni snadne
- Mixuje perfektne
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Velikost
Popron.cz Přenosný USB smoothie maker - růžová
Přidáno: 19. srpna 2024
(naposledy upraveno 19. srpna 2024)
Zakoupeno v Nakup365.cz
- Přístroj nefunguje, nabíjí se a svítí ale nejde zapnout, nefunguje.
Žáden zázrak, ale odpovídá ceně a očekávání.