Poradna Braun MQ 775 Patisserie

Autor: | Vloženo: 21.06.2015 000 09:03 | Témata: Poradna Braun MQ 775 Patisserie

Nasekání máku a bezvibrační motor?

Dobrý den, zvádne typ 775 i nasekat mák a je jeho motor bezvibrační, + ještě s postupným náběhem? Měla jsem prý kvalitní výkonný 800W tyčový mixér, ale hrozně při zapínání škubal, brněl při práci a vydržel max 2 minuty pracovat, pak se přehřál. Jak prosím dlouho vyrží tento typ 775, než musí odpočívat? U toho mého minulého mixéru i výrobce upozornoval jen 2 minuty, ale to jsem se dozvěděla pozdě.
Děkuji Moc Barča

  • 22. června 2015 - Oficiální zástupce značky BRAUN

    Dobrý den,
    tento mixér díky technologii Smart Speed umožňuje postupné přidávání rychlosti, funguje na principu plynového pedálu (čím větší stisk, tím větší rychlost). Ovládání je tedy velmi příjemné, bez záškubů a bez vibrací.

    Navíc má mixér ochranu proti přehřátí, tzn. pokud je přetížen, sám se vypne do té doby, než bude znovu připraven k použití.

    Co se týče doby používání, je mixér velmi efektivní a rychlý, takže vše je hotovo opravdu během několika vteřin. Při používání sekacích nádob by se neměla překročit doba 2 minut, v případě hnětení těsta 1 minuta, což je ale právě vzhledem k efektivitě velmi dlouhá doba.

    Mák můžete namlít v malé sekací nádobě, která není součástí tohoto modelu. Je součástí modelu MQ 785 Patisserie Plus (https://mixery.heureka.cz...) nebo ji můžete dokoupit samostatně pod označením MQ 20 (https://prislusenstvi-ke-kuchynskym-robotum.heureka.cz...).

    Pěkný den,

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.