Nejlevnější nabídky (12)
- V misce na sekání zeleniny se v mezerách zasekává zelenina
, zakoupeno v planeo.cz

Braun MultiQuick 5 MQ 55.236.M
Doporučuje produkt
braun-zřejmě nezklame, mám zatím 1 produkt, a ten je super.

Doporučuje produkt
Tyčový mixér Braun MultiQuick 5 MQ 55.755.M mě hned na začátku oslovil svou pevnou a odolnou konstrukcí, což bylo zřejmé již při prvním použití. Při testování mě mile překvapil jeho vysoký výkon. Mixovací zařízení je navíc skvěle navrženo – nejenže je stabilní a stabilní nádoba, ale také pomáhá udržovat čistou kuchyň, což oceňuje jako velkou výhodu.

Doporučuje produkt
Multifunkční mixér Braun je obstojný pomocník do kuchyně. Tyčová hlavice má dobrý výkon a krémové polévky zvládne udělat do hladka. Při práci hlavice příliš nestříká. Sekaček podává obstojný výkon. Při občasném použití dostatečný. Nástavec na sekání zeleniny bo mohl být lepší. Zelenina se zasekává v mezerách a občas nepropadává. Dále se mezi příslušenstvím nachází hlavice na šlehání s vysokou nádobou. Celková použitelnost je dostatečná.
Parametry produktu
Popis produktu
Tyčový mixér Braun MQ55.755.M
Multifunkčně použitelný tyčový mixér BRAUN najde díky své skladnosti místo v každé kuchyni, přitom s ním hravě vytvoříte řadu lahodně jemných kaší, pyré nebo drceného ledu do osvěžujících nápojů. K mixéru patří i nádoba se sekáčkem, který si poradí s nasekáním všech typů surovin, jako třeba bylinky, semínka či ořechy. Aby mixér výborně plnil všechna očekávání, je opatřen dvoukřídlovou čepelí a motorem s příkonem 1000 W. Pro potřebu extra speciálního výkonu je přidaná turbo rychlost. Rychlost upravíte prostřednictvím 26 nastavitelných stupňů. Rychlost upravíte plynule tlakem na tlačítko. Přidanou hodnotou je i ochrana proti nechtěnému stříkání surovin v průběhu mixování, díky které bezpečně upravíte i horké pokrmy. Zatímco vás tyčový mixér potěší svým vzhledem, kvalitní materiály přispějí k jeho dlouhé životnosti. Výrobce ke zhotovení tyčového mixéru BRAUN použil nerez.
Zásadní přednosti tyčového mixéru Braun Multiquick 5 Pro MQ55.755.M
Výkonný tyčový mixér BRAUN zjednoduší práci v kuchyni
Na výběr máte 26 volitelných rychlostí
Pro extra výkon využijte turbo rychlost
Je charakteristický plynulou regulací rychlostí
Materiál nohy tyčového mixéru tvoří nerez
Výkonný tyčový mixér Braun Multiquick 5 Pro MQ55.755.M má příkon 1000 W
Nástavce je možné umýt v myčce
Výkon 1000 W 25 rychlostí + Turbo Technologie PowerBellVplusse speciálním designem zvonu pro jemnější výsledky mixování EasyClick Plus systém pro rychlou výměnu příslušenství SplashControl proti rozstřiku surovin během mixování Ergonomická rukojeť Příslušenství 500 ml mini food processor s vyměnitelnými disky na krájení a strouhání 500 ml sekací nástavec a drtič ledu 2 v 1 Nerezová šlehací metla 600 ml plastová mixovací nádoba Barva černá/nerez
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
Braun MultiQuick 5 MQ 55.755.M- výkonný motor zvládající v pohodě i led a tvrdé suroviny (led, ořechy)
- snadná a rychlá výměna příslušenství EasyClick Plus
- snadná údržba
- ochrana proti rozstříkování
- kvalitní zpracování
- menší objem sekacího nástavce a mixovací nádoby
- plastová nádoba se může časem poškrábat nebo nasávat pachy z potravin
- režim turbo je trošku hlučnější, ale s tím se u turba počítá
- Technologie power bell plus, velice jemné výsledky.
- Motor 1000w dostatečně silný na šlehání i sekání tvrdých surovin.
- 25 rychlostí + turbo.
- Splash Control - necáká všude možně.
- Size control - tři textury setkání a schopnost setkat led.
- Zatím nelze dokoupit easy click příslušenství kromě násady na kaši.
- Méně kompaktní při uložení nádob do linky.
- Pevná konstrukce
- Sekaček by mohl podávat lepší výkon
- V misce na sekání zeleniny se v mezerách zasekává zelenina
- Příslušenství
- Čistota při práci
- Veškeré nádoby jdou dát do myčky
- Hmotnost
- praktičnost
- čistota
- rychlost
- snadné ovládání
- zatím jsem nenašla negativní věc
- Silný motor
- Nástavec pro stejně velké kousky
- Mixování bez nepořádku
- Slabá šlehací metla
- jemně seká
- tichý
- příjemná rujojeť
- žádný
- lehká manipulace, snadná údržba
- kolečko na úpravu až 25rychlosti
- tlačítka na mixování se ovládá opravdu snadno, zvládl to 4letý syn
- uvítala bych "zobáček" na nádobce na šlehání
- Čistota během práce
- Precizní kostičky zeleniny
- Několik pomocníků v jednom
- Žádný jsem doposud nenašla

Doporučuje produkt
Tyčový mixér Braun MultiQuick 5MQ 55.254.M je výkonný a snadno ovladatelný. Jeho konstrukce působí kvalitně a odolně, takže by měl vydržet i při častém používání. Lehce si poradil s mixováním omáček do hladka, drcením ledu, šleháním sněhu z bílků i sekáním ořechů a bylinek. Možnost regulovat rychlost jednou rukou usnadňuje práci při přípravě různých pokrmů. Systém EasyClick Plus umožňuje snadnou a rychlou výměnu příslušenství a ergonomická rukojeť zajišťuje pohodlné držení i při delší práci. Většina dílů se dá mýt v myčce, což zpříjemňuje údržbu. S mixérem jsem celkově spokojená, uvítala bych maximálně větší rozsah příslušenství, například nástavec na pyré či kaše nebo hnětací hák. Také by bylo příjemné, kdyby mixovací nádoba byla ze skla nebo jiného odolnějšího materiálu místo plastu. Rozhodně se ale jedná o praktického a spolehlivého pomocníka do kuchyně.

Doporučuje produkt
Tyčový mixér Braun MultiQuick 5 Pro je skvělý pomocník v kuchyni. Jemně seká suroviny díky PowerBell VPlus technologii a minimalizuje nepořádek díky funkci SplashControl, dělá hladké omáčky. S množstvím příslušenství jako sekáček, šlehací metla a mixovací nádoba zvládne vše – od sekání po drcení ledu. Zatím příslušenství m ultiquick nelze dokoupit, jedná se o novinku po komunikaci s výrobcem. K mání je zatím násada na pyré. Sekáček SizeControl umožňuje tři různé textury a poradí si i s ledem. Spokojenost!

Doporučuje produkt
Tento tyčový mixér je bezvadným pomocníkem v kuchyni. Hned jsme ho použili pro výrobu marmelády z pomerančů. Oproti mixéru, který jsme používali dříve stačilo sekat o dost kratší dobu a pomeranče byli na kaši. Motorek, který je v mixéru má výkonu na rozdávání, ale je to vykoupeno hmotností. Manipulaci s tyčákem pomáhají dobře umístěné protiskluzové úchopy.

Doporučuje produkt
Vše funguje podle očekávání, s produktem jsem velmi spokojená, pouzivam pro kazdodennim vareni,jak pri přípave obedu tak i priprava různých koktejlu nebo dokonce na peceni kdy je zapotřeba rozmixovat orisky na jemno, mebo rozmixovat nějaký krem do buchty

Doporučuje produkt
Velice mě překvapila síla motoru. Díky tomu je velice rychlý. Led nadrtil během 10 vteřin na stejně velké kousky (díky nástavci), stejně tak ořechy. Tahle funkce je fakt super. Vždycky mi vadilo, když jsem chtěla nasekat ořechy, ale zatímco část byla úplně na prach, část byla na velké kousky. Tohle je game changer! Banánové pyré mu trvalo tak 30 vteřin a nezbyl žádný nepořádek. Šlehací metla se mi zdá trochu slabá. Uvidíme.

Doporučuje produkt
S tyčovým mixerem jsem maximálně spojená. Tyčový mixér Braun MultiQuick 5 Vario MQ 5235 BK má mixovací nohu a nože vyrobené z kvalitní nerezové oceli, poradí si tak i s tvrdšími surovinami, jako je například ledová tříšť. Překvapilo mně bohaté příslušenství . Krásně šlehá palačinkové těsto.

Doporučuje produkt
Lehce se skládá, snadná je i jeho údržba, jen opláchnu pod tekoucí vodou.
Bez problémů jsem udelala bramborovou kaši, banánový koktail i moučkový cukr. Ještě se chystám vyzkoušet drtič ledu
Jediné co bych uvítala je "zobáček" na nádobce na šlehání, pro lepší vylití tekutin.

Doporučuje produkt
Tak za tenhle minifood procesor dám ruku do ohně. Seká, šlehá , mixuje. Kousky zeleniny jeden jako druhý. Opravdu velmi využitelný pomocník. Na ten se určitě v koutě prášit nebude. Skvěle padne do ruky a velmi dobře se ovládá jednou rukou. Tohle se vážně povedlo.